torsdag

ELSES SIRUPSKAGE

Elses sirupskage med dejlig smag af julens krydderier, lægges sammen med smørcreme.
Et dejlig stykke kaffebrød i den søde juletid, om end kagen også går resten af året.

Opskrift : Else Overgaard Andersen 1945


ELSES SIRUPSKAGE

dej

2 kopper kartoffelmel
4 kopper rugsigtemel
2 kopper sukker
2 kopper sirup
2 kopper lunkent vand
2-3 æg
2 strøgne tsk. natron
2 strøgne tsk. hjortetaksalt
kanel
nelliker
ingefær

Alle ingredienser røres sammen. natron og hjortetaksalt skal være blandet godt med melet.
Dejen hældes i en smurt bradepande.

Bages i ovnen ved jævn varme 30 - 40 minutter.

Når kagen er kold, flækkes den og sammenlægges med smørcreme.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.