mandag

MARENGS ANNO 1916

Denne meget gamle opskrift på marengs er Frøken Jensens (hende med kogebogen). Den udkom i ugebladet Hjemmet 1916 for bladets læsere.

Opskriften er originalopskriften.


MARENGS ANNO 1916

æggehvider
1/4 kg flormelis uden klumper
ganske ubetydeligt af vinstensyre (spidsen af en teske)
hakkede mandler

Æggehvider piskes til meget hvidt skum, hvori der medforsigtighed røres 174 kg flormelis uden klumper og ganske ubetydeligt af vinstensyre, blot så meget, som på spidsen af en teske.

Denne masse kan nu afsættes på en kold, smurt plade, udsprøjtes gennem sprøjteposen i tykke, runde ringe, bestrøes med hakkede mandler og bages ved meget svag varme.

Spise med mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.