lørdag

TYSK MANDELKAGE

En flot og smagfuld bid til kaffen er denne tyske mandelkage med det dejligste overtræk.

Den nemme rørekage er hurtig at tilberede og gøre færdig i ovnen.

Opskrift : Else Algreen 1964


TYSK MANDELKAGE

dej

100 g smør eller margarine
1 dl sukker
1 æg
3 spsk. mælk
225 g mel1 tsk. bagepulver

mandeldej

100 g smør eller margarine
1 dl sukker
1 dl mandler

Blødgør fedtstoffet og rør det godt med sukkeret. Tilsæt ægget, mælken og melet, der er blandet godt med bagepulveret.
Bred dejen ud i en smurt og raspstrøet springform.

Til mandeldejen blandes fedtstof, sukker og fint hakkede mandler i en gryde og blandingen gives et opkog under omrøring. Bred den over dejen i formen.

Kagen bages i ovnen ved 225 grader i ca. 35 grader.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.