lørdag

GALOPBOLLER

Galopboller, nemme til eftermiddagskaffen, - og så er de bagt med bagepulver, det sparer hævning.

Der bliver 12 stk. af portionen.

Opskrift : Else Algreen 1964


GALOPBOLLER

dej

175 g mel
4 spsk. sukker
2 tsk. bagepulver
50 g rosiner
reven skal af 1 citron
100 g smør eller margarine
1 æg
3/4 dl fløde eller mælk

pensling og pynt

æg eller fløde
tesukker

Bland alle tørre dele i fadet og findel fedtstoffet i blandingen. Tilsæt det sammenpiskede æg og fløde eller mælk.
Ælt dejen hurtigt sammen med en ske.

Sæt bollerne på smurt plade med to skeer. Smør med æg eller fløde og drys tesukker over.

Bages i ovnen ved 225 grader ca. 12 minutter.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.