søndag

NEMME FASTELAVNSBOLLER

Nemme fastelavnsboller  med chokoladeglasur er virkelig nemme. De kan nærmest bages, medens kaffen gør sig klar.
Det er en bagepulverdej, der ikke kræver hævning. Til gengæld er bollerne bedst, samme dag, de er bagt.

Der bliver 14 stk. af portionen.

Opskrift : Tørsleffs Blå Bagebog


NEMME FASTELAVNSBOLLER

dej

250 g mel
3 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
2 spsk. sukker
100 g margarine
1 æggeblomme
1 dl mælk

pensling

1 æggehvide
2 spsk. vand

chokoladeglasur

Mel, bagepulver, salt og sukker blandes. Fast, kold margarine snittes fint og hakkes i melet. Æggeblomme og mælk røres sammen og blandes i. Dejen æltes godt.
Trilles til en pølse, der skæres i 14 stykker, som trilles til boller.

Sættes på smurt plade og pensles med æggehvide, pisket med vand.

Bages i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 12 minutter.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.