torsdag

KANELLAGKAGE

Hvad med en skøn kanellagkage i mange lag til weekenden ? Helt klassiske bunde med kanelsmag, lagt sammen med flødeskum.
Også fortrinlig som dessert efter en dejlig middag.

Bundene kan holde sig i tætlukket kagedåse 2-3 uger.

Opskrift : Brugsen 1881


KANELLAGKAGE

dej

150 g margarine
150 g sukker
200 g hvedemel
1 æg
1 spsk. kanel

fyld

1/2 liter flødeskum

Margarine, sukker og æg røres godt. Heri blandes mel og kanel.

Dejen smøres tyndt ud på bagepapir i 7-8 bunde. Står et øjeblik, før de tages af pladen og køles helt af.
Lægges sammen med flødeskum umiddelbart før servering.
Lagkagen kan evt. overtrækkes med chokolade.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.