søndag

MARCIPANSTANG

Marcipanstang, smukt flettet og lun til en god kop kaffe, går vi ikke fejl af, når vi ønsker at glæde og forkæle nogle.

Det er en gærdej, der kræver hævning.

Opskrift : Brugsen 1981


MARCIPANSTANG

dej

1/4 dl mælk
25 g gær
125 g margarine
ca. 325 g mel
æg
1 spsk. sukker

fyld

100 g marcipan
25 g smeltet margarine
1 æg

Mælken lunes, gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes let sammen.
Dejen rulles ud til en aflang firkantet plade.

Marcipanen røres blød med margarine og æg. Fyldet lægges i en stribe langs midten af pladen. Siderne skæres på skrå i ca. 2 cm strimler. Strimlerne flettes fra hver side over fyldet.
Hæver på pladen ca. 30 minutter. Pensles med æg.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.