onsdag

ROULADE MED CHOKOLADEFYLD

Meget lækker er denne roulade med chokoladefyld, bagt med kartoffelmel.

Den har godt af at hvile koldt, færdigrullet og indpakket i et fugtigt viskestykke, før der skæres af den.

Opskrift : Else Algreen 1964


ROULADE MED CHOKOLADEFYLDE

dej

3 æg
1 1/2 dl sukker
50 g kartoffelmel
1 tsk. bagepulver

fyld

50 g smør
1 1/4 dl florsukker
1 æggeblomme
3 spsk. syltet appelsinskal
2 spsk. kakao eller 50 g mørk chokolade

Smør et stykke kraftigt papir og form det til en æske (ca. 25 x 35 cm og 3 cm høj). Sæt den på en plan plade.
Pisk æg og sukker godt. Bland kartoffelmel og bagepulver sammen og sigt det ned i æggemassen. Bred dejen ud på papirformen.

Bag den ved 225 grader ca. 10 minutter.

Vend kagen ud på sukkerstrøet papir og lad den blive kold.
Rør smør og sukker godt, tilsæt æggeblomme, hakket appelsinskal og kakao eller smeltet chokolade.
Bred fyldet over kagen og rul den sammen på den lange led.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.