tirsdag

GAMMELDAGS GRAHAMSSCONES

Gammeldags grahamsscones, serveret smurt med smør og marmelade til, er nu dejligt. - Og hvor er det hurtigt og nemt at sætte lidt nybagt på bordet.

Der bliver 8 stk. af portionen.

Opskrift : Else Algreen 1964


GAMMELDAGS GRAHAMSSCONES

dej

150 g grahamsmel
125 g hvedemel
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
50 g smør eller margarine
2 dl mælk

Bland alle tørre dele og findel fedtstoffet i blandingen. Tilsæt mælken og ælt dejen hurtigt sammen. Del den i 2 dele. Bred hver del ud på smurt plade, som en stor, ret tyk, rund kage.
Prik kagerne med en gaffel og skær dem korsvis i 4 dele.

Bages i ovnen ved 250 grader ca. 15 minutter.

Servér dem varme med smør og syltetøj.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.