onsdag

TUSINDAARSKAGE

Nem og dejlig formkage med mandler og sukat er denne tusindaarskage, der er bagt af en rørt dej.

Opskrift : Else Overgaard Andersen



TUSINDAARSKAGE

rørt dej

250 g flormelis
190 g smør eller margarine
190 g sukker
4 æg (hviderne piskes)
1/2 tsk. hjortetaksalt
30 g hakkede mandler
sukat
hakket vanilje

Rør det blødgjorte fedtstof hvidt med sukkeret og tilsæt æggeblommerne én ad gangen, medens der røres godt mellem hver. Kom de tørre dele i og rør og tilsæt til sidst de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i.
Dejen hældes i en smurt, rund form med løs bund.

Bages i ovnen ved jævn varme i 1 - 1 1/2 time.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.