fredag

KRUMMEPIE

Noget sødt og godt må til i pinsen, som nu f.eks. denne meget nemme krummepie, der kan fyldes med rabarber, bær eller anden slags frugt efter smag.

Den færdige pie serveres med creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis til en god kop kaffe eller som dessert efter et godt måltid.

Opskrift : Ingeborg Suhr


KRUMMEPIE

dej

60 g hvedemel
60 g grahamsmel
100 g smør eller margarine
1 spsk. sukker
500 g rabarber eller bær
1/2 - 1 dl sukker

Smuldr mel, fedtstof og sukker i en skål til blandingen bliver grynet, men ikke sammenhængende.
Skær rabarber i mindre stykker. Læg frugten i bunden af et lavt, smurt ovnfast fad. Drys med sukker. Strø dejen over.

Sæt fadet midt i ovnen på en rist ved 225 grader i ca. 20 minutter.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.